100 ani

Despre noi

Citeste mai mult ...

Anunturi

Proiect de 10 pentru modernizarea rețelei de drumuri în Teasc

Edilii comunei Teasc deschid o nouă filă în registrul investițiilor din mandatul 2000 – 2024, întregind astfel încă o buclă a proiectelor finanțate prin diverse programe susținute cu fonduri guvernamentale și/sau europene, în care sunt cuprinse obiectivele de mediu, educație și infrastructură.
În acest cadru, după alimentarea cu apă, canalizare și stație de epurare, școli și grădinițe, a venit rândul asfaltării: Contractul de finantare pentru proiectul ,,Modernizare străzi de interes public în comuna Teasc, județul Dolj”, în valoare de 9.195.330 lei, a fost semnat recent de primarul Marin Nițu, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor publice și Administrației.
În cadrul acestui proiect, vor fi asfaltate străzile Mihai Eminescu și Eroilor, în satul Secui, și străzile George Coșbuc, Pescarilor, Valea lui Roman și Bisericii, în satul Teasc.

”Semnarea acestui contract face ca, indiferent de timpul necesar implementării, modernizarea acestor drumuri să devină nu un vis, ci o realitate”, a spus primarul Marin Nițu.